حلوا دسر سنتی ایرانی؛ همه ما حلوا رو تو مراسم شادی و جشن‌های مذهبی دیدیم، هم مراسم ختم وعزاداری، تو نذری‌های ماه رمضان و محرم که خیلی استفاده می‌شه، در کل حلوا از دوران قدیم تو سفره‌ی ما ایرانی‌ها بوده.

درست کردن حلوا صبر و حوصله می‌خواد، چون آرد باید خوب هم زده شه، تا حلوا خوب و خوش‌رنگ بشه.

حلوای زعفرانی ویتامین B و C داره و دسری پر انرژی، مقوی و بخاطر داشتن زعفرون شادی آوره. چون زعفران باعث توازن اندازه سرتونین و دوپامین تو بدن می‌شه و ماده‌ای به اسم کروسین داره، کروسین یه داروییه که خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری داره.

تاریخچه حلوا رو بدونیم:

حلوا از گندم تهیه می‌شه، گندم هم از زمان‌های قدیم با مراسم سوگواری و غلبه روح بر پلشتی مرگ، ارتباط داشته. تو زمان‌های قدیم و ادیان مختلف، نان گندم جزء چیزهایی بوده که به مردگان تقدیم می‌کردن. روغن هم ماده‌ای حیوانیه. ترکیب روغن و آرد (دو جهان حیوانی و گیاهی) نشون دهنده‌ی وحدت واتحاد کیهانیه.

حلوا نوعی خوراکی همه پسند و خوش طعمیه که انواع متفاوتی داره.

 


مجله پزشکی حلوا ,گندم ,قدیم ,شادی ,مراسم ,زمان‌های قدیم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت مهندسی نوآوران تحقیق آموزش طراحی و هنر نقاشی گچ ساختمانی جلسه مدرسه الهه فاخته alomoshavere پاورپوینت های دانش آموزی درسی و دانشجویی درس تو با من بخون