حلوا دسر سنتی ایرانی؛ همه ما حلوا رو تو مراسم شادی و جشن‌های مذهبی دیدیم، هم مراسم ختم وعزاداری، تو نذری‌های ماه رمضان و محرم که خیلی استفاده می‌شه، در کل حلوا از دوران قدیم تو سفره‌ی ما ایرانی‌ها بوده.

درست کردن حلوا صبر و حوصله می‌خواد، چون آرد باید خوب هم زده شه، تا حلوا خوب و خوش‌رنگ بشه.

حلوای زعفرانی ویتامین B و C داره و دسری پر انرژی، مقوی و بخاطر داشتن زعفرون شادی آوره. چون زعفران باعث توازن اندازه سرتونین و دوپامین تو بدن می‌شه و ماده‌ای به اسم کروسین داره، کروسین یه داروییه که خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری داره.

تاریخچه حلوا رو بدونیم:

حلوا از گندم تهیه می‌شه، گندم هم از زمان‌های قدیم با مراسم سوگواری و غلبه روح بر پلشتی مرگ، ارتباط داشته. تو زمان‌های قدیم و ادیان مختلف، نان گندم جزء چیزهایی بوده که به مردگان تقدیم می‌کردن. روغن هم ماده‌ای حیوانیه. ترکیب روغن و آرد (دو جهان حیوانی و گیاهی) نشون دهنده‌ی وحدت واتحاد کیهانیه.

حلوا نوعی خوراکی همه پسند و خوش طعمیه که انواع متفاوتی داره.

 


مجله پزشکی حلوا ,گندم ,قدیم ,شادی ,مراسم ,زمان‌های قدیم منبع

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
کمپانی طراحی سایت همه چی موجوده دانلود مقاله و پروژه گروه آکس - بازسازی منزل با کناف درآمد میلیونی دیجیتال مارکتینگ با ما همراه باشید دانلود آهنگ جدید وب ساب | دانلود زیرنویس فارسی فیلم و سریال دانلود فیلم , آهنگ , سریال , فول آلبوم , لینک مستقیم